×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

× This is not a support forum for Community Builder or its related products. For Community Builder support you should visit Joomlapolis .

The information given in this category is intended to guide users who want to use Community Builder with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of Community Builder.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved Kunena not showing cb avatars

More
6 months 2 weeks ago #11 by rich
Replied by rich on topic Kunena not showing cb avatars
I see the avatars on your forum please empty your browser cache.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 2 weeks ago #12 by acghedini
Yes! it works!! :)

Thank you very much!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 4 weeks ago #13 by acghedini
Hi...i'm having this problem again, after upgraded to kunena 5.10
can you help me?

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #14 by rich
Replied by rich on topic Kunena not showing cb avatars
Go in the backend to the Kunena configuration -> tab Avatars and set "Default avatar type = Image", then empty the cache, if the avatars are still not displayed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #15 by acghedini
Yes! Its all fine, now!

thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.099 seconds