Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta

Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #1

Hi all,

Tapatalk just released Kenena forum plugin as beta.
Anyone interesting can try it out here:
tapatalk.com/plugin.php

Any question or problem can post here or tapatalk.com/forum/

Enjoy B)
  • jayeley
  • jayeley's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 7
  • Thank you received: 7
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: mstephan, Kymmy, herbalandroid, Xanth

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #2

Two faults with the installer

1# You've used EXTENSION instead of INSTALL tags within the tapatalk.XML (means it doesn;t recognise the XML file as a valid install file)
2# The INDEX.HTML file errors out the install due to it not being installed to it's own directory. When you remove the index.html from the XML file it installs fine. (as it's not in it's own directory it doesn't need the empty index file)

Here's my plg_system_tapatalk.zip file, can someone check to see if it installs and works OK as I'm not on my usual system and I don;t have a tapatalk enabled phone with me.

File Attachment:

File Name: plg_system_tapatalk.zip
File Size: 1 KB
  • Kymmy
  • Kymmy's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Member
  • Posts: 72
  • Thank you received: 6
Last Edit: 3 years 1 week ago by Kymmy.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: herbalandroid

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #3

Also having problems registering forum on the system, probably caused by SEF..

The /forum/ is a mod_rewrite so the verification system is looking for /forum/mobiquo which doesn't exist..

Would a rewrite rule for mobiquo work as well perhaps??
  • Kymmy
  • Kymmy's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Member
  • Posts: 72
  • Thank you received: 6
Last Edit: 3 years 1 week ago by Kymmy. Reason: spelling
The administrator has disabled public write access.

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #4

Tried posting the above in the tapatalk forum but for some reason my account (username = Kymmy ) is restricted :(
  • Kymmy
  • Kymmy's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Member
  • Posts: 72
  • Thank you received: 6
The administrator has disabled public write access.

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #5

Kymmy wrote:
Two faults with the installer

1# You've used EXTENSION instead of INSTALL tags within the tapatalk.XML (means it doesn;t recognise the XML file as a valid install file)
2# The INDEX.HTML file errors out the install due to it not being installed to it's own directory. When you remove the index.html from the XML file it installs fine. (as it's not in it's own directory it doesn't need the empty index file)

Here's my plg_system_tapatalk.zip file, can someone check to see if it installs and works OK as I'm not on my usual system and I don;t have a tapatalk enabled phone with me.

File Attachment:

File Name: plg_system_tapatalk.zip
File Size: 1 KB

Thanks, we'll check soon.
  • jayeley
  • jayeley's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 7
  • Thank you received: 7
The administrator has disabled public write access.

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #6

Kymmy wrote:
Also having problems registering forum on the system, probably caused by SEF..

The /forum/ is a mod_rewrite so the verification system is looking for /forum/mobiquo which doesn't exist..

Would a rewrite rule for mobiquo work as well perhaps??

Then don't input your forum url with '/forum/', just input joomla url and it will be fine.
  • jayeley
  • jayeley's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 7
  • Thank you received: 7
The administrator has disabled public write access.

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #7

Tried that directly after the /forum/ failed ..

With /forum/ it errors with "Not Installed: Cannot detect /mobiquo/mobiquo.php. Check this file existence and try again."
Without /forum/ it errors out with "Not installed, Server error (1)" yet the tapatalk plugin is installed and activated.

url = www.super-tenere.net/ and looking at the source code the following line is present
<script type='text/javascript' src='http://www.super-tenere.net/mobiquo/tapatalkdetect.js'></script>

Can you perhaps manually verify it your end? Username = Kymmy
  • Kymmy
  • Kymmy's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Member
  • Posts: 72
  • Thank you received: 6
Last Edit: 3 years 1 week ago by Kymmy.
The administrator has disabled public write access.

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #8

Your plugin installs fine Kymmy....

I'm just getting the same error when trying to verify: "Not installed, Server error (1)
  • John
  • John's Avatar
  • OFFLINE
  • Premium Member
  • Posts: 417
  • Thank you received: 26
My website using Kunena: www.hobbykwekers.nl
Last Edit: 3 years 1 week ago by John.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Kymmy

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #9

I'm a troubleshooter and not a programmer so can't take it much further :D

I think though that it's a problem with the mobiquo scripts and not the plugin which is basically just a php file to insert the mobiquo javascript line into the outputted HTML.

I'm using Joomla v1.5.23 I wonder if the mobiquo script is dependant on Joomla 1.6's settings though I am more than likely to suspect that SEF and the fact that Kenena doesn;t exist in it's own folder is something to do with it :D Only time and the experts will tell.
  • Kymmy
  • Kymmy's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Member
  • Posts: 72
  • Thank you received: 6
The administrator has disabled public write access.

Re: Tapatalk Kunena forum plugin released as beta 3 years 1 week ago #10

The same for me.
Kymmy's plugin installs fine, but I get a "Not Installed: Server Error(1)" message when verifying installation.
I am running Kunena 1.5.21 and no SEF.
  • herbalandroid
  • herbalandroid's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 1
  • Thank you received: 1
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Kymmy
Time to create page: 0.343 seconds